Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-15 hod.) Osobně i později
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.03.2022
Věrnostní program pro registrované zákazníky
Věrnostní program pro registrované zákazníky   Program je nastaven tak, aby započítal všechny Vaše objednávky od začátku března 2022. Máme př... číst celé
10.11.2021
Spustili jsme modernizovaný eshop
Přávě jsme rozběhli modernizováný e-shop Happy Barefeet. Tento e-shop Vám zpřijemní výběr a koupi nových bot. číst celé
10.11.2021
Novinky lze od teď snadno vyhledávat
Pro lepší výběr jsou nastaveny filtry, tak ať máte výběr bot co nejvíce přehledný. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Co je to Barefoot?
Jedná se obuv, která je navržena tak, aby co nejméně omezovala přirozenou funkci nohy a respektovala její anatomický tvar. číst celé
15.02.2022 Rady a Tipy
Zdraví nohou je důležité!
Naše nohy mají 26 kostí, 19 svalů, 107 vazů plus řadu citlivých cév, nervů a tkání spolupracujících při každém kroku. číst celé
22.12.2018 Rady a Tipy
Jak změřit nohu?
Co budeme potřebovat? Tenkou tužku, papír, metr, izolepu….pevné nervy, zřejmě budeme měřit na vícekrát. číst celé
Zobrazit všechny články
Přihlaste se do newsletteru.

Můžete se kdykoli odhlásit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co je to Barefoot?
Co je to Barefoot?
Jedná se obuv, která je navržena tak, aby co nejméně omezovala přirozenou funkci nohy a respektovala její anatomický tvar. číst celé
 Zdraví nohou je důležité!
15.02.2022 Rady a Tipy
Zdraví nohou je důležité!
Naše nohy mají 26 kostí, 19 svalů, 107 vazů plus řadu citlivých cév, nervů a tkání spolupracujících při každém kroku. číst celé
 Jak změřit nohu?
22.12.2018 Rady a Tipy
Jak změřit nohu?
Co budeme potřebovat? Tenkou tužku, papír, metr, izolepu….pevné nervy, zřejmě budeme měřit na vícekrát. číst celé
Přihlaste se do newsletteru.
Můžete se kdykoli odhlásit.
Kde nás najdete?

Kontakty
Logo
Marcela Kubicová
(Po-Pá, 9-15 hod.) Osobně i později
2010 - 2021 Happybarefeet.cz | Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz